Iso luu ja muutama muu kuva


Nekku ja pari nahkaista luuta takan edustalla. Mielestäni tässä kuvassa Nekun olemuksessa on jotain "isoa koiraa". Enkä tarkoita tällä aikuista vaan fyysisesti ison näköistä koiraa.


Tytöt nukkumassa pitkän (2 tuntia, 8.7 km) ja raskaan kävelyn jälkeen. Valitettavasti koirat havahtuivat, kun kävin hakemassa kameraa. Ehkä näistäkin kuvista voi kuitenkin aistia, miten Zelda makasi Nekun sylissä.


Nekku ja iso luu.


Zelda ja vähän pienempi luu.

Kun molemmat tytöt olivat keittiössä, ei Zelda laskenut Nekkua edes tämän oman luun lähelle, vaan murise ja ajoi Nekun pois. Kun nostimme Zeldan luineen portin toiselle puolelle, tämä suunnisti sänkyymme syömään veristä luuta. Jouduttuaan karkoitetuksi makuuhuoneesta Zelda siirtyi shaalin päälle sohvalle. Siitäkin tuli häätö, joten Zelda siirtyi (ainoan taloudessamme esillä olevan) maton päälle olohuoneeseen, missä hän sitten sai syödä luutaan rauhassa. Näissä kuvissa luu on jo aika hyvin kaluttu puhtaaksi.

Oman luun puolustaminen oli muuten ensimmäinen kerta, kun Zelda murisi minulle. Toivottavasti se jää myös viimeiseksi kerraksi.


[03.02.2013]