Nekku (ja hiukan myös Zelda)

Tämän kuvasarjan tarkoitus on esitellä Nekku-neitiä luuta järsimässä ja muuten vain, mutta mys Zelda on päässyt mukaan pariin kuvaan (ensimmäiseen yhdessä Nekun kanssa, toiseen ihan yksinään).


Tytöt päiväunilla. Tarkoitukseni oli ottaa kuva, jossa Nekku makaa kyljellään, jalat suorina, ja Zelda on niiden välissä kerällä. Nekku kuitenkin havahtui kameran esille ottoon ja kääntyl odottamaan rapsutusta. Mielestäni Nekku on tässä(kin) kuvassa aivan syötävän suloinen, joten en malttanut jättää tätä pois.


Talonvahti luunsa ääressä. Itse asiassa Nekku on viimeisen parin päivän aikana ryhtynyt reagoimaan erilaisiin ääniin, todellisiin ja kuviteltuihin, kuten vahtikoiran pitääkin: nostamalla meteli ja lähtemällä tutkimaan. Zelda on aina lähtenyt Nekun mukaan.


Tähän väliin tulee kuva, jossa nukkuvan Zelda-neidin pää lepää nojatuolin käsinojalla.



Pari erilaista tapaa järsiä luuta. Se voi olla joko poikittain suussa, tai sitten sitä pidellään kuin sikaria. Kummassakin kuvassa järsiminen on aika ponnetonta, kyse lienee lähinnä siitä että kun hampaat ovat puhkeamassa kaikkinainen pureskelu tuntuu hyvältä.



Lopuksi pari kuvaa, joissa neiti lepää mutta pitää kuitenkin perhettään silmällä. Taustalla näkyy, miten kovalla sateella savupiipun kautta takkaan päätynyt vesi on päässyt tahraamaan yhden tuhkaluukun ympäristön.


[27.01.2013]