Zeldan uusi takki

Tämä kuvasarja esittelee viikko sitten Zeldalle ostetun uuden takin. Ostopaikka oli Musti ja Mirri Lappeenrannassa, takin valmistaja on Rukka, malli Blizzard, koko 35 ja hinta 39.90 EUR.

Vaikka Zelda ei erityisemmin nauti vaatteiden pukemisesta, on hän selvästi hyväksynyt tämän takin, joka on verraten helppo pukea, mutta suojaa ja lämmittää ilmeisen hyvin. Takki puetaan sujauttamalla se pään yli, kiinnitetään kummallakin sivulla tarranauhat, sujautetaan kumilenkin takajalkonen alle ja napitetaan rintamus. Helppoa ja mukavaa.

Suurin osa kuvista on rajattu kuvankäsittelyvaiheessa huomattavan tiukasti, mikä - valitettavasti - näkyy. Epäteräviäkin kuvia on joukkoon eksynyt, mutta kelpuutettu muiden ansioidensa vuoksi tänne mukaan.


Kuten kuvasta näkyy, oli Zelda väsynyt ennen kuin siirryimme ulos ottamaan kuvia. Ystävälliseen tapaansa hän kuitenkin tuli kiltisti puettavaksi ja lähti ulos vastaan panematta.




Näissä kuvissa kurkoitetaan pihatieltä kohden (kuvan ulkopuolella olevaa) kuusta, jonka alla naapurin kissa mielellään viettää aikaansa. Paikka kun on suojassa tuulelta ja sateelta.


Vaikka kuva onkin epätarkka, on Zelda-neiti tapansa mukaan kuvauksellinen.


Menossa mukana.


"Mitähän siellä oikein tapahtuu?"
Kuvasta näkyy hyvin, miten takin etuosa suljetaan kolmella nepparilla. Lisäksi takin mukana tulee huppu, joka voidaan kiinnittää muutamalla nepparilla takkiin.


Takin rintamus jatkuu pitkälle koiran alle, josta se nousee molempia kylkiä pitkin ylös. Se säädetään sopivaksi ja kiinnitetään yläosaan tarranauhoilla.


Takin takakulmissa on kuminauhat, jotka menevät takajalan ympäri, pitäen takin helman tiiviisti paikallaan.


Uteliaan tarkkaavainen ilme.


"Onkohan kissa taas piiloutunut auton alle?"




Aina menossa mukana.



Sievä tyttö punaisessa takissaan.



Tyttö on erittäin hoikka, toisin kuin omistaja. Ja Rukan takki on paljon Sonera-pipoa hienompi.


[26.01.2013]