Omat jutut

Itse tuottamani sisältö löytyy täältä.

Markon mp-linkkejä

Kopioin selaimestani moottoripyöräaiheiset linkit tähän. Alta löytyvät yritykset eivät ole listalla siksi, että pitäisin niitä jollain lailla hyvinä, vaan siksi, että olen jossain vaiheessa ollut niistä kiinnostunut. Tälle listalle pääsy ei siis ole suositus, eikä kerro yrityksen toiminnasta yhtään mitään. Tai no, kertoohan se yrityksen toimivan jollain lailla moottoripyöräilyyn liittyvien asioiden parissa. (Ja muutamassa paikassa en kuitenkaan ole malttanut olla kommentoimatta.)

Sama juttu koskee alla mainittuja yksityisten ja yhdistysten sivustoja. Listalle pääsy ei siis ole suositus suuntaan eikä toiseen, vaan kertoo minun olleen ainakin jossain vaiheessa sivuista kiinnostunut.

Alla olevat linkit ovat valikoituneet satunnaisesti, monta paljon käyttämääni linhkkiä säilytän vain muistissani. Esimerkiksi Hondan maahantuojan osoitteen muistan ulkoa, enkä ole tullut lisänneeksi sitä linkkilistaan, jota siis ylläpidän omia tarpeitani ja omaa käyttöäni varten. Sen pitäminen verkossa kaiken kansan nähtävillä on vain sivuvaikutus siitä, että olen halunnut itselleni mahdollisuuden käyttää sitä millä tahansa tietokoneella ja selaimella kulloinkin haluan. Perinteinen linkkilista (bookmarks, kirjanmerkit) kun on sidottu yhteen ainoaan tietokoneeseen ja silläkin yhteen ainoaan selaimeen, enkä ole vielä löytänyt itseäni tyydyttävää tapaa synkronoida kirjanmerkit usealla eri käyttöjärjestelmää ja selainta käyttävillä koneilla, joiden välillä ei edes ole suoraa tietoliikenneyhteyttä.

Kauppiaat, maahantuojat ja valmistajat

Kotimaiset kauppiaat

Maahantuojat

Ulkomaiset kauppiaat

Valmistajat

Yhdistykset

Majoitusta

Motoristien omia sivuja

Järjestämättömät linkit


[06.04.2014]